Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör

Jag kan inte skylla på dig, och jag vet mycket väl att det jag gjorde var det dummaste jag någonsin kunnat gjort, och klumpen i min mage kommer att sitta kvar länge...men känslan hade funnits länge att du inte riktigt såg mig längre...Hade du talat om hur mycket jag betyder, tittat på mig med glädje i blicken och gett mig värme med dina kramar, hade du aldrig gett mig en anledning att göra det.. Trots att du fanns så tätt inpå mitt liv, så var du ändå så långt långt borta, och jag kände mig ensam i ditt sällskap. För jag fick aldrig komma riktigt inpå ditt liv, för du släppte aldrig in mig..

Min magkänsla säger mig att du ändå blev en aning befriad när jag släppte bomben. Att du kunde pusta ut och känna en viss glädje att du själv slapp bli boven. Nej för nu är det ju bara jag som gjort fel, bara jag som borde skämmas och bara jag som får skylla mig själv.

Men nu är du fri, kan göra som du vill och genast visar sig sanningen. Dina ögon tittar åt ett annat håll, ett håll som jag länge anat att dom tittat åt men att erkänna det skulle göra dig själv till boven, och du gör ju aldrig fel.






Allmänt | | 3 kommentarer |
Upp